Siirry sisältöön

Tuotemerkit

Perinteikäs saksalainen Bomann tuotemerkki perustettiin jo 1885 ja Suomessa merkki on tunnettu etenkin upeista värikkäistä retrohenkisistä kylmälaitteistaan. Vuonna 2020 merkki valittiin Saksassa hinta/laatusuhteeltaan maan parhaaksi tuotemerkiksi.

Hittituotteeksi viime vuonna Suomessa nousi ainutlaatuinen design-pöytäastianpesukone, joka ei tarvitse kiinteää vesiliitäntää ja soveltuu näin täydellisesti esim. rakennustyömaille, soluasuntoihin sekä karavaanareiden ja mökkeilijöiden käyttöön.

Tutustu tämän suositun huippumallin pian lanseerattavaan uutuus versioon: Bomann TSG5701 on mainio pikku-apuri

Clatronic on saksalainen erityisesti kodin pienlaitteisiin keskittynyt perheyritys joka perustettiin Kempenissä v. 1982. Saksassa onkin sanonta, jonka mukaan jokaisessa taloudessa on ainakin yksi Clatronic merkkinen tuote.

Brandi valittiin Saksan parhaaksi kodinkonemerkiksi v. 2019 yli 20 000 tuotemerkin joukosta (Focus Money 11/2019).

Suomessa brändin hinta/laatusuhteeltaan erinomaiset tuulettimet, ilmanviilentimet ja ilmastointilaitteet ovat olleet kestosuosikkeja vuodesta toiseen. Tutustu mallistoon: Helpotusta helteeseen

Jo yli 10 000 000 myytyä matkapuhelinta!!!

Eurooppalainen Maxcom on erityisesti suurinäppäimisiin ja helppokäyttöisiin matkapuhelimiin fokusoitunut arvostettu telealan yritys, jonka tuotteet löytyvät laajalti jo 20:stä Euroopan ja Baltian maasta. Yritys toimii vahvassa yhteistyössä suurten puhelinoperaattoreiden kuten Orange ja Velcom sekä usean lääke- ja hoiva-alan yrityksen kanssa mahdollistaen näin selkeiden puhelimien saatavuuden laaja-alaisesti kautta Euroopan.

Edulliset ja helppokäyttöiset Maxcom matkapuhelimet löydät helpoiten seuraavista palvelevista kaupoista (HUOM! Valikoimat voivat vaihdella myymälöittäin):

  • Suurimmat Prismat kautta maan (MM715BB)
  • Euronics-myymälät (valikoima vaihtelee myymälöittäin)
  • Kärkkäinen-tavaratalot (Lahti, Oulu, Ylivieska, Ii ja Jyväskylä + verkkokauppa)
  • Dementia Online (verkkokauppa)
  • Oy Diabet Ab (verkkokauppa)

Maxcom – lisäturvaa lähimmäisesi arkeen!

Perinteikkään Melissa tuotemerkin kattavan pienlaitevalikoiman löydät nyt verkkokaupastamme.

Melissan tunnettuus Euroopassa on + 70% tasolla ja siksipä brändin tuotteita ostetaan maailmassa joka 20 s välein.

Ole sinäkin järkevä ja hanki Melissa tuote!

Rakastetut Muumit ovat täällä upeiden hellyttävillä kuvilla varustettujen vedenkeittimien ja leivänpaahtimien muodossa!

Nyt voit nauttia aamuteesi ja välipala paahtoleivät hymy huulilla, kun ne valmistuvat nopeasti laadukkaiden ainutlaatuisten Muumi laitteiden avustuksella.

Mallisto kattaa useita erilaisia Muumi aiheisia tuotteita RomanceElegant ja uskomattoman upeassa uudessa uniikissa puisilla käyttökytkimillä varustetussa käsin valmistetussa New Nordic sarjassa. New Nordic mallisto löytyy nyt myös upeassa yönmustassa värissä.

Muumit ovat tunnetusti luontoystävällisiä ja siksi kaikki keraamiset tuotteet on pakattu upeaan ja käytännölliseen kierrätysmateriaalista valmistettuun Muumi design kantolaatikkoon, jota voi käyttää ostoksen jälkeen vaikkapa lasten lelujen säilytysrasiana. Lahjapakkauksessa on kätevät kantokahvat, jotta hankkimasi Muumi aarre löytää tiensä turvallisesti kotiin.

Let us save the world together!

Markkinajohtaja Omronin parhaat hyvinvointi tuotteet on tarjolla kauttamme kaikille asiakkaillemme!

Omron Healthcare on lääkinnällisten ja lääketieteen mittalaitteiden johtava valmistaja. Sen tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa verenpainemittareita, lämpömittareita, hengityslaitteita, elektronisia kuumemittareita ja rasvaprosentin mittauslaitteita.

Omron on lääketieteen ammattilaisten eniten suosittelema tuotemerkki verenpainemittareiden osalta ja siksipä useissa sairaaloissa ja terveyskeskuksissa luotetaan tuotteiden laatuun.

Tutustu mittavaan tarjontaamme: Omron 2021

Omron M3 Intellisense verenpainemittari on Tekniikan Maailman Testivoittaja!

Oral-B on maailman hammaslääkäreiden eniten suosittelema tuotemerkki ja ylivoimainen markkinajohtaja Suomessa!

Vuosien tutkimustyön tavoitteena on tehdä jokaisesta Oral-B-harjaspäästä ainutlaatuinen, joten löydät varmasti hampaidenhoidon tarpeisiisi sopivan pään. Ammattimaisten hammaspuhdistustyökalujen pyöreää muotoa mukaileva Oral-B-varaharjaspää sopii mihin tahansa Oral-B-sähköhammasharjaan, paitsi sykkivään. Se tarjoaa erinomaisen lopputuloksen tavalliseen hammasharjaan verrattuna. Tutustu! 

Meiltä saat nyt legendaarisen suomalaista tunnelmaa tihkuvan brandin Saloran valikoiman uutuudet!

Kukapa ei muistaisi lapsuudestaan mummolan Salora televisiota tai hyllyllä pauhannutta radiota.

Vuoden 2021 ehdoton hitti tuote on ollut Saloran innovatiivinen ja Tekniikan Maailman Rakennusmaailma julkaisun ylistämä pöytäastianpesukone, joka toimii myös ilman kiinteää vesiliitäntää ja soveltuu näin täydellisesti esim. karavaanareille, rakennustyömaille, soluasuntoihin tai kesämökkiläisille.

Ajat muuttuvat ja Salora sen myötä… tutustu alati laajenevaan valikoimaamme.

Japanilainen laatu merkki Sharp kehitti mikroaaltouunin jo 1960-luvulla ja nyt brandi mullistaa mikromaailman uudelleen uniikin täysin lautasettoman R360S huippumallin johdolla. Ei enää kiliseviä, kolisevia, helposti rikkoontuvia lasilautasia, vaan pelkkä tehokas Flat Bed lämmitysalusta, joka on erittäin helppo pitää puhtaana.

Tutustu uuteen innovaatioon ja koko tarjontaamme täällä: Sharp mikroaaltouunit 2021